Ouder- en Peutergymnastiek

In deze uren wordt gewerkt met klein materiaal zoals ballen, pittenzakjes en hoepels. Verder zijn er telkens verschillende toestelsituaties, die de peuters uitnodigen tot bewegen in de vorm van balanceren, rollen en springen. Ook komt er muziek aan bod, waarbij leuke dansjes gedaan worden.

De kinderen ervaren het als een speeltuin en komen zo spelenderwijs in aanraking met verschillende toestellen als vormen van bewegen.  Naast deskundige begeleiding is het met name de ouder die het kind in een één op één situatie begeleidt. Het is dan ook een uitgelezen kans om samen met jouw kind een plezierige vorm van bewegen mee te maken. Zodra je kind kan lopen kunnen jullie meedoen aan ouder- en peutergymnastiek.

Bij ouder en peutergym werkt FC Meppel Gymnastiek met zogenaamde instuifuren. Hieraan zit geen FC Meppel lidmaatschap vast, maar wordt per gevolgde les betaald daarom geldt de 3 x gratis helaas niet voor deze lessen. De kosten voor een les bedragen €3,00 per les of €27,50 voor 10 lessenkaart, deze kunnen contant voldaan worden tijdens de les. De lessen worden al jaren gegeven door Anita Winters die nu de peuters van toen terug zien met hun eigen kinderen!

 

Wil je graag een keer meedoen?

Kijk op het lesrooster om te kijken wanneer de lessen zijn.

Vanaf zaterdag 6 november zijn wij verplicht iedereen vanaf 18 jaar (sporters, ouders, begeleiders, toeschouwers) te controleren op het Corona-toegangsbewijs. Zonder dit bewijs mogen we u helaas niet binnenlaten. dit is dus ook van toepassing op de Ouder & Peuter gym. 

 

PS. vooraf reserveren is niet meer noodzakelijk.