Welkom op de speciale uitvoering pagina van de leden van FC Meppel gymnastiek.

Na 4 jaar mogen we eindelijk weer! Dit jaar gaan we de musical de Lion King opvoeren. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt. Leden krijgen brieven en andere belangrijke zaken m.b.t. de uitvoering ook via hun train(st)er. 

Er zijn 3 voorstellingen, 2 avond voorstellingen en 1 middag  en deze zijn gepland op 7 en 8 juli. De uitvoering is in sporthal Koedijkslanden (ingang Kindercentrum 't Palet) Zuiderlaan 197 te Meppel.

Alle disciplines die FC Meppel gym aanbiedt komen aan bod. Zo kan je niet alleen genieten van gymnastiek en turnen maar zal je je ook verbazen over de capriolen die de free runners uitvoeren, de streetdance meiden laten hun mooiste passen zien en ook zullen de acrobatische kunsten zal je mond doen open vallen. Daarnaast is er nog een verrassing act! 

Kaartverkoop

Voor de voorstellingen kunnen er kaartjes á € 6,00 (kinderen t/m 3 jaar gratis) worden gekocht in onze gymzaal aan de Prinses Marijkestraat en in Topsporthal Ezinge op de volgende data:

Donderdag 22 juni                18:00 - 20:00 uur      Prinses Marijkestraat 1 (gymzaal)

Vrijdag 23 juni                      19:00 - 20:00 uur      Topsporthal Ezinge Ezingerweg 58

Woensdag 28 juni                 18:00 - 19:30 uur      Prinses Marijkestraat 1 (gymzaal)

Donderdag 29 juni                18:00 - 20:00 uur      Prinses Marijkestraat 1 (gymzaal)

Vrijdag 30 juni                      19:00 - 20:00 uur     Topsporthal Ezinge Ezingerweg 58

 

Kaarten reserveren Matinee

Op 8 juli is er ook een middagvoorstelling van de uitvoering waarvoor er een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn. Om die reden kan er voor ieder deelnemend kind een toegangskaart worden gereserveerd zodat er in ieder geval 1 ouder/verzorgen bij aanwezig kan zijn. Deze kaarten zijn, net als de reguliere kaarten, € 6,00 per stuk. De gereserveerde kaart kan opgehaald worden tijdens de kaartverkoop (zie boven). Uiteraard kan je dan meerderen kaarten bij kopen voor de overige familieleden. Zolang de voorraad strekt. Het reserveren van 1 kaartje per deelnemend kind kan door een mailtje te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. onder vermelding van de naam van je kind, de naam van de train(st)er en in welke groep je les hebt (dag/tijd/locatie). 

 

Parkeren

Parkeren kan op het terrein naast de sporthal en is gratis. Wij vragen u echter om zoveel mogelijk met de fiets te komen i.v.m. een met de beperkte parkeerruimte. Op vrijdagavond 7 is er ook een diploma uitreiking van de naastgelegen school waardoor er nog minder ruimte zal zijn voor parkeren 

 

  Lion King