Word Jurylid bij FC Meppel Gymnastiek en Draag Bij aan het Succes van Onze Sporters!

Om onze getalenteerde leden te laten schitteren in turn- en acrowedstrijden, hebben we uw hulp nodig! Elke vereniging is verplicht juryleden te leveren voor elke wedstrijd. Dit is waar u een cruciale rol kunt spelen.

Uw Rol als Jurylid Als jurylid heeft u de unieke kans om de sportieve prestaties van onze atleten te beoordelen en hen te helpen groeien in hun discipline. Wij zijn op zoek naar enthousiaste juryleden voor zowel heren- als damesturnen en acrogymnastiek.

Wie zijn Onze Juryleden? Onze juryleden zijn een diverse groep gepassioneerde individuen die hun kennis en expertise inzetten om onze wedstrijden eerlijk en professioneel te beoordelen. Zij zijn de ruggengraat van onze competitieve evenementen.

Oproep voor Nieuwe Juryleden! We zijn actief op zoek naar nieuwe leden om ons jureringspanel uit te breiden. Of u nu ervaring heeft of nieuw bent in de wereld van gymnastiek, wij bieden een korte cursus aan die bestaat uit slechts drie avondsessies. Met voldoende juryleden is het niet nodig om elke wedstrijd te jureren, waardoor u flexibel kunt deelnemen.

Interesse? Neem Contact Op! Voor meer informatie over het worden van een jurylid bij onze wedstrijden, kunt u contact opnemen met onze trainers of een e-mail sturen naar jurytd@fcmeppelgym.nl  Uw bijdrage zal een enorm verschil maken voor onze atleten en de gemeenschap.

Samen Zorgen We voor Sportieve Successen!