Tijdens onze ouder- en peutergymnastieklessen bij FC Meppel Gymnastiek ontdekken kinderen en hun ouders de vreugde van samen bewegen. Ons programma is speciaal ontworpen om peuters te betrekken bij actief spel met gebruik van divers klein materiaal zoals ballen, pittenzakjes, en hoepels. De opzet van verschillende toestellen creëert uitdagende situaties voor balanceren, rollen, en springen, waardoor kinderen op een speelse wijze worden gestimuleerd om hun motorische vaardigheden te ontwikkelen.

Muziek speelt ook een belangrijke rol in onze lessen, waarbij we leuke dansjes introduceren die zowel plezierig als bevorderlijk zijn voor de ontwikkeling van ritmisch bewegen. Deze combinatie van activiteiten maakt elke les tot een avontuurlijke speeltuin, waarin kinderen op een natuurlijke manier kennismaken met verschillende vormen van bewegen.

De begeleiding is deskundig, maar het unieke van onze lessen is de rol van de ouder. In een één-op-één setting ondersteun je als ouder je kind, waardoor de gymlessen een geweldige gelegenheid bieden om de band met je kind te versterken terwijl je samen geniet van bewegen. Zodra je kind kan lopen, zijn jullie welkom om deel te nemen aan deze bijzondere ervaring.

Bij FC Meppel Gymnastiek hanteren we een flexibele deelname door middel van instuifuren, waardoor voorafgaand lidmaatschap niet vereist is. De kosten bedragen €3,00 per les of €27,50 voor een 10-lessenkaart, die contant betaald kan worden tijdens de les. Deze structuur maakt het makkelijk om op elk gewenst moment in te stappen.

Anita Winters, met jarenlange ervaring in het geven van gymnastieklessen aan peuters, leidt met veel enthousiasme deze sessies. Het is een bijzonder gezicht om te zien hoe generaties bij ons terugkomen, waarbij de peuters van toen nu met hun eigen kinderen deelnemen.

Ontdek de vreugde van samen bewegen bij FC Meppel Gymnastiek en maak van gymnastiek een plezierige ervaring voor jou en je kind. We hopen jullie snel te zien bij een van onze ouder- en peutergymlessen!