Streetdance bij FC Meppel Gym

Ontstaan en Evolutie

Streetdance, dat zijn oorsprong vond in de levendige straten van New York begin jaren tachtig, begon als een uitlaatklep voor creatieve expressie in achterstandswijken. Deze dynamische dansstijl, vaak uitgevoerd in “baggy clothes”, kenmerkt zich door improvisatie en de aanmoediging van omstanders. De sterke sociale interactie tussen dansers en het publiek maakt streetdance tot een unieke en meeslepende ervaring.

Onze Stoere Danslessen

Bij FC Meppel Gym brengen we deze energieke dansstijl naar jou. Sinds enkele jaren bieden we stoere en uitdagende streetdance-lessen aan voor iedereen die van dansen houdt. Onze lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden, en richten zich op het ontwikkelen van je eigen stijl en techniek.

Optredens en Evenementen

Elk jaar nemen onze dansgroepen deel aan dansdemo’s die in de regio worden gehouden. Deze evenementen bieden een geweldige gelegenheid voor onze dansers om hun moves te laten zien en te stralen op het podium. Het is een moment van trots en plezier, waar alle dansgroepen samenkomen om hun passie voor streetdance te delen.

Doe Mee!

Ben je klaar om je dansvaardigheden naar een hoger niveau te tillen en deel uit te maken van onze enthousiaste danscommunity? Bekijk ons lesrooster om te zien wanneer de lessen plaatsvinden en sluit je aan bij de stoerste danscrew van Meppel!

Lesrooster en Informatie

Voor meer informatie over onze streetdance-lessen en om je in te schrijven, bezoek ons lesrooster en ontdek welke les het beste bij jou past. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, bij FC Meppel Gym is iedereen welkom om de magie van streetdance te ervaren.

Kom langs en dans mee met de energie en het plezier van streetdance bij FC Meppel Gym!