Turnen bij FC Meppel Gym

Turnen voor Meisjes

Turnen is een uitdagende en boeiende sport die je op wedstrijdniveau kunt beoefenen. Bij FC Meppel Gym richten we ons op diverse toestellen zoals de brug, balk, sprong, ringen, en de lange mat of vloer. Onze oefenstof is zorgvuldig afgestemd op het niveau van elk kind, zodat iedereen op zijn of haar eigen tempo kan groeien. We maken gebruik van verschillende hulpmiddelen om de oefeningen leuk en leerzaam te maken.

Voor meisjes van 6 tot en met 8 jaar integreren we veel spelelementen in de lessen. Dit zorgt voor een plezierige en speelse kennismaking met turnen. Vanaf 9 jaar verschuift de focus meer naar het ontwikkelen van turnvaardigheden, en komt het spelelement meer aan het eind van de les aan bod. Vanaf deze leeftijd bieden we ook de mogelijkheid om deel te nemen aan wedstrijden, waar ze hun vaardigheden kunnen tonen en verder kunnen groeien.

Turnen voor Jongens

Onze jongensgroepen turnen op toestellen zoals de brug, mat, kast, ringen, rek, voltige, lange mat, en trampoline. Binnen de vereniging hebben de jongens hun eigen plek om zich optimaal te ontwikkelen. De oefenstof is perfect afgestemd op hun niveau en zorgt ervoor dat ze op een leuke en effectieve manier vooruitgang boeken.

Gymnastiek voor Volwassenen

Turnen is niet alleen voor kinderen! We bieden ook gymnastieklessen aan voor volwassenen van 18 jaar en ouder. Deze lessen zijn ideaal voor degenen die fit willen blijven en tegelijkertijd hun turnvaardigheden willen verbeteren.

Doe Mee met FC Meppel Gym

Wil je graag een keer meedoen en ervaren hoe leuk en uitdagend turnen kan zijn? Kom dan gerust langs voor een proefles! Onze enthousiaste trainers staan klaar om je te verwelkomen en je te helpen het beste uit jezelf te halen.

Lesrooster en Informatie

Voor meer informatie over onze turnlessen en om je in te schrijven, bezoek ons Lesrooster. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, bij FC Meppel Gym is iedereen welkom om de prachtige wereld van turnen te ontdekken.

Kom langs en beleef de sport, plezier en uitdaging van turnen bij FC Meppel Gym!