Ons Bestuur bij FC Meppel Gym

Bij FC Meppel Gym zijn we trots op ons toegewijde en ervaren bestuursteam. Elk lid brengt unieke vaardigheden en expertise mee, waardoor we een sterke en dynamische leiding hebben die onze vereniging succesvol maakt.

Kees-Herman Mulder
Penningmeester
Kees-Herman is sinds 2010 bestuurslid, waarvan het overgrote deel als penningmeester. Hij werkt overdag een 5-daagse werkweek van 36 uur, maar vindt altijd tijd om zijn passie voor sport na te streven. Hij geniet van toeren op de fiets, wekelijks hardlopen en baantjes zwemmen in bad Hesselingen. Samen met Bert en Roan verzorgt Kees-Herman de financiële administratie rondom de maandelijkse contributie. Zodra Annemieke de les- en ledenmutaties heeft verwerkt, worden via All United de facturen gegenereerd en via e-mail naar de leden gestuurd. Kees-Herman beheert de betalingen aan trainers, assistenten, en zorgt voor zaalhuur en toestelvervanging. Daarnaast coördineert hij het onderhoud en de vervanging van toestellen en muziekinstallaties, en organiseert hij het transport van toestellen tijdens wedstrijden en evenementen. Ook neemt hij tijd voor kleine reparaties en EHBO.

Annemieke Kruimer
Secretariaat en Ledenadministratie
Annemieke is verantwoordelijk voor het secretariaat en de ledenadministratie. Zij zorgt ervoor dat alle administratieve taken vlekkeloos verlopen en dat de communicatie binnen de vereniging soepel en efficiënt is. Haar organisatorische talenten houden ons allemaal op koers en ze zorgt ervoor dat alle ledeninformatie up-to-date is.

Jannie Bloemert
Algemeen Bestuurslid
Mijn naam is Jannie Bloemert. Samen met Van ben ik aanspreekpunt voor de trainers. Daarnaast ben ik jurylid bij ACRO en regel ik samen met de trainers de inturnpakjes. Het is voor mij fijn om de werkzaamheden samen op te pakken en een positieve bijdrage te leveren aan de vereniging.

Bert Hendriks
Algemeen Bestuurslid
Bert is sinds 2013 een toegewijd algemeen bestuurslid bij FC Meppel Gym. Hij is de vader van oud-lid Yuna en woont samen met zijn vrouw Marianne al meer dan dertig jaar in Meppel. Oorspronkelijk afkomstig uit De Wijk, raakte Bert betrokken bij het bestuur toen zijn dochter een jaar turnde. Na een half jaar meelopen, besloot hij zich volledig in te zetten en is nu al ruim tien jaar bestuurslid. Zijn taken omvatten de ondersteuning van de penningmeester en de ledenadministratie, het voorbereiden van contributieruns, en de behandeling van storno’s en communicatie met ouders hierover. Bert beheert tevens de trainingspakken voor de vereniging, coördineert de Grote Clubactie, en is betrokken bij sponsoring. Daarnaast ondersteunt hij bij evenementen, zorgt voor vervoer van en naar gymlocaties, en onderhoudt contacten met vrijwilligers.

Van Nguyen
Algemeen Bestuurslid
Hoi, Ik ben Van en samen met Jannie ben ik aanspreekpunt voor de trainers. Zij kunnen bij ons terecht voor vragen over het lesrooster, ziekte en verlof of gewoon om te sparren over de lessen. Sinds het seizoen 2023/2024 zijn wij toegetreden tot het bestuur. Ik vind het heel leuk om deze mooie vereniging van dichtbij mee te maken.

Margriet Blaauw
Algemeen Bestuurslid
Margriet is verantwoordelijk voor de contacten met de gemeente, het aanvragen van zaalhuur en alle communicatie daaromheen. Haar inzet zorgt ervoor dat er fijn getraind kan worden in onze verschillende zalen en disciplines. Met haar ervaring zorgt zij voor een soepele samenwerking tussen de club en de gemeente, zodat onze sporters altijd de beste faciliteiten hebben.

Roan van den Berg
Algemeen Bestuurslid
Roan, als jong en energiek lid van het bestuur, brengt een frisse kijk op de zaken. Hij is betrokken bij de communicatie en promotie van de vereniging en zorgt ervoor dat we altijd aantrekkelijk en toegankelijk zijn voor nieuwe leden.

Wil je meer weten?

Neem gerust contact op met een van onze bestuursleden als je vragen hebt of meer wilt weten over onze vereniging. Samen zorgen we ervoor dat FC Meppel Gym een plek is waar iedereen met plezier sport en groeit.


Contactgegevens

Voor vragen of meer informatie kun je altijd terecht bij een van onze bestuursleden. via info@fcmeppelgym.nl We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en te helpen bij je sportieve reis bij FC Meppel Gym!